29.03.2022

Департамент культури та інформаційної політики Запорізької обласної військової адміністріції оголошує літературний конкурс “Вільний степ”

У тяжкі часи воєн і скрут українці завжди бралися до зброї та боронили свій край до останку. І сьогодні, як ніколи, ми потребуємо єдності у боротьбі проти російської орди на всіх фронтах. Так, не кожен може тримати зброю або бути волонтером, однак тримати оборону на культурному фронті здатен будь-хто.

Влучне і доречне слово надихає, приносить, розраду, дарує мудрість, закарбовує пам’ять, творить історію.

Слово, стань, твердою крицею!

На конкурс подаються поетичні твори та короткі прозові оповідання (до 9000 знаків з пробілами), темою яких є героїчна боротьба українців проти російських окупантів та висвітлення жахів війни.

Для участі у конкурсі надсилайте Ваші твори на електронну скриньку Департаменту (rez_ouk@ukr.net) з приміткою «Вільний степ». Також у листі необхідно вказати Ваше Прізвище та ім’я, вік, контактний номер телефону. Учасником конкурсу може бути будь-який житель України.  

Згодом Департамент культури та інформаційної політики ЗОВА випустить друковану збірку, до якої увійдуть найкращі твори учасників конкурсу «Вільний степ». 

Долучайтеся: rez_ouk@ukr.net

Департамент культури та інформаційної політики