06.01.2021

Увага! Оголошено конкурс

Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» Запорізької обласної ради (69063, м. Запоріжжя, пр. Соборний 41) з 06.01.2021р. оголошує конкурс на вакантні посади:
– Завідувач трупи (1 штатна одиниця);
– Помічник режисера (1 штатна одиниця);
– Артист балету І категорії (1 штатна одиниця);
– Артист балету ІІ категорії (3 штатні одиниці)

Кваліфікаційні вимоги:
Завідувач трупи. Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією помічника художнього керівника (головного режисера) для спеціаліста — не менше 3 років, бакалавра — не менше 5 років.

Помічник режисера. Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр). Для магістра, спеціаліста – без вимог до стажу роботи, для бакалавра – стаж роботи за спеціальністю не менше 3 років.

Артист балету І категорії. Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста балету (театру) II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років. Професійна майстерність; яскраві музичні, хореографічні і сценічні здібності; виконання перших і других партій в балетах, великих балетних партій в оперних виставах, значних сольних і групових танцювальних номерів в оперетах і музичних комедіях, технічно складних номерів у виставах усіх жанрів; в окремих випадках — виконання провідних партій в балетах.

Артист балету ІІ категорії. Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; добрі хореографічні, музичні, сценічні здібності, професійна підготовка; виконання ансамблевих танців та участь в масових сценах у спектаклях всіх жанрів; в окремих випадках — виконання інших партій і нескладних сольних номерів.

Адреса, за якою подаються документи: 69063, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 41

Кінцевий строк прийняття документів: 20.01.2021р.

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі, та вимоги щодо їх оформлення:
– заява про участь у конкурсі у довільній формі;
– особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
– копія документа, що посвідчує особу;
– витяг з трудової книжки (за наявності);
– копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
– посвідчення про приписку до призовної дільниці (для чоловіків);
– додаткова інформація стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня за бажанням.

Дата і місце проведення конкурсу: 27.01.2021р. об 11-00 год. ; м. Запоріжжя, пр. Соборний, 41
Для довідок: (061) 764-37-81; magara.teatr.zp@gmail.com