08.12.2022

Знайомимо з нашим репертуаром на ці вихідні!

9 грудня п’ятниця о 17.00 – комедія за п’єсою Н. Каурда «Неймовірний сеанс»;

10 грудня субота о 17.00 – театралізований концерт «Viva Flamenco»;

11 грудня неділя о 17.00 – оперета Ф. Легара «Весела вдова».

💎«Неймовірний сеанс» – коли відомий англійський драматург Чарльз Кондомайн вирішив влаштувати «справжнісінький» спіритичний сеанс у себе вома, він не мав жодної гадки, якими будуть наслідки цієї дружньої вечірки. Бажання висміяти захоплення потойбічним світом екстравагантної мадам Аркаті обертається появою духу покійної дружини головного героя – Ельвіри. І покидати свій колишній дім, як і чоловіка, привид аж ніяк не бажає. А якщо врахувати, що Чарльз встиг вдруге одружитися… Не варто жартувати з привидами!

💃«Viva Flamenco» – пристрасні іспанські танці, запальна музика, вогонь, гітара, кастаньєти, темперамент південних жителів і граціозні тіла іспанок – те, чого так потребує душа холодними зимовими вечорами? Фламенко — це розпечений сплав іспанської гітари, глибинного співу та андалусійского танцю. Фламенко розбурхує кров, забирає в полон… В концерті звучить музика іспанських таверн і кафе кантанте, латиноамериканські та кубинські мотиви, фьюжн, арії Ж.Бізе з опери «Кармен». А історії кохання Дульсинеї та Дон Кіхота, Діани де Бельфлор та Теодоро, Маркіза Рікардо, пристрасної Кармен, корріда, іспанська Сівілья не залишать байдужими жодного глядача.

👰‍♂️«Весела вдова» – це дотепна історія про любов і великі гроші. Молода чарівна вдова Ганна Главарі, власниця багатомільйонного статку, приїжджає до Парижа. Вона й не підозрює, що на неї відкрито полювання, а точніше, на мільйони, які залишив у спадок її чоловік-банкір… Оперета іскриться дотепністю, фліртом, розкішшю і витонченістю. В атмосфері галантності, жартів і розіграшів змінюються вокальні та танцювальні номери. Музичний арсенал «Веселої вдови» – безмежний! Віденські і паризькі вальси, важка і ніжна кантилена, запальний французький канкан, завзяті ритми слов’янських танців та багато іншого.

🇺🇦Тримаємо свій мистецький фронт!

✅️Квитки можна придбати в касі театру або на сайті.
https://magara.zp.ua/afisha/

📌 Зверніть увагу, що зараз каса працює з вівторка по неділю з 14.00 до 18.00

Знайомимо з нашим репертуаром на ці вихідні!
Знайомимо з нашим репертуаром на ці вихідні!
Знайомимо з нашим репертуаром на ці вихідні!